Les carxofes són la meva debilitat... I m'agraden de totes les maneres: al forn, bullides, saltejades, al caliu, amb tempura, guisades, amb crema, crues... Crec sincerament que podria viure només a base de carxofes!
Avui les faig al forn. Ràpides i fàcils i són un entrant, un primer, un acompanyament o un plat únic (en el meu cas) magnific!
INGREDIENTS
- Moltes carxofes
- Alls
- Sal
- Oli
- Partim les carxofes per la meitat, treiem la pelussilla si n'hi ha, les passem per aigua i les deixem escórrer.
- Anem agafant les meitats i les salem per dins i per fora.
- Tallem lamines gruixudes d'all i en posem per dins i per fora de la carxofa.
- Les reguem generosament amb oli d'oliva.
- Al forn! Quan vegeu que estan torradetes o si al punxar-les estan tendres es que ja estan a punt.
També les podríeu fer sense all però la veritat és que amb ell fan una parella perfecta, les complementa amb el sabor i les perfuma delicadament.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada