Una combinació perfecta:
Segurament ja la coneixeu però us explicaré com la faig jo...
INGREDIENTS (per a 4)
- 2 albergínies
- 3 mozzarelles grans
- 8 tomates de rama
- parmesà ratllat
- orenga
- sal
ELABORACIO
- Amb un ganivet fem una creu al cul de les tomates i les escaldem. Deixem refredar-les i les pelem.
- Tallem l'albergínia a rodanxes més aviat gruixudes, les salem i les ruixem amb una mica d'oli d'oliva i les posem al forn. Quan estiguin rosses les girem i les tornem a ruixar amb una mica d'oli. Quan estiguin toves i una mica daurades les posem damunt de paper absorvent i reservem. Aquest cop jo les he pelat però estan igual de bones sense pelar; l'únic que s'ha de vigilar es que no es cremi la pell. Val més deixar-les poc fetes que massa, perque ja s'acabaran de fer després.
- Tallem la mozzarella a rodanxes.
- Comencem el muntatge de la lassanya: TOMATA + ORENGA + MOZZARELLA + ALBERGINIA i fem un segon pis tornant a començar amb la TOMATA + ORENGA + MOZZARELLA + ALBERGINIA. Com podeu veure a la foto jo he posat l'albergínia abans que la mozzarella....Em vaig equivocar! L'ordre del producte no altera el resultat però, jo crec que queda millor com us he dit abans.
- Acabem tapissant tot el sostre amb parmesà ratllat.
- Enfornem a 200º uns 45 minuts o fins que ja estigui daurada!
Si us espereu a l'endemà encara la trobareu més bona i com que estarà més compacta pel fred de la nevera, també la podreu tallar amb un tallapasta i fer racions individuals que quedaran més atractives. Jo, no he pogut esperar...
yo he publicado una receta muy parecida pasate a verla por mi blog si te apetece. me quedo de seguidora. Un saludo
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaquin àpat més bo, m ´encanten tots els ingredients
per tant el resultat te que ser diví
mil petonets Susanna
Amb la pinta i l'olor que fa quan surt del forn jo tampoc podria esperar...
ResponEliminauna lasaña exquisista,los ingredientes están muy bien complementados,abrazos.
ResponElimina